Abonnement

Centra Plaza Basic

€28,- / per maand

1x per week sporten, incl. fittesten, trainingsschema en evaluatie met een professional.

Probeer 2 weken GRATIS!

Centra Plaza Fit

€37,50 / per maand

Onbeperkt sporten, incl. fittesten, trainingsschema en evaluatie met een professional.

Probeer 2 weken GRATIS!

Centra Plaza Sport

€25,- / per maand

Onbeperkt sporten

Probeer 2 weken GRATIS!

Inbegrepen in alle abonnementen

Kies het abonnement dat bij jou past. Bij elk abonnement ben je verzekerd van:

Gratis persoonlijke intake en fittest
Begeleiding van verschillende specialisten
Live groepslessen met fitnessinstructeur
Gebruik van infraroodsauna
10 verschillende groepslessen
Persoonlijke fitnessbegeleiding
Gebruik van de nieuwste apparaten
Altijd inzicht in je vooruitgang
Gratis eerste fysio consult

 

Extra mogelijkheden

Naast je reguliere sportabonnement is het ook mogelijk om extra’s bij te boeken. Kies bijvoorbeeld voor personal training of een massage.

Personal training

Krijg één-op-één begeleiding van onze personal trainers. Ze motiveren je en helpen je bij het opstellen van jouw persoonlijke trainingsschema. Boek nu een een fitness-, yoga- of pilatessessie met jouw persoonlijke coach. Kies een les, tijdsduur en zie direct het tarief verschijnen. Wil je liever een adviesgesprek met een personal coach boeken? Vraag naar de mogelijkheden bij de balie van de fitness.

Massages

Ben je toe aan ontspanning? Boek dan eens onze stoelmassage. Hierna voel je je helemaal ontspannen en verfrist! Wil je liever wat extra aandacht geven aan je spieren na een intense sportsessie? Boek dan onze sportmassage. We stimuleren de doorbloeding van je spieren, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Zo verbeteren we het herstel van je spieren en je lichaam.

 Fitness en groepslessen

Naast personal training en massages biedt Centra Plaza Fitness ook fitnessmogelijkheden en groepslessen aan. Kom bijvoorbeeld eens fitnessen op een tijd die jij fijn vindt of doe eens mee met een spinning- of yogales. Benieuwd naar alle lessen die Centra Plaza Fitness aanbiedt? 

Abonnementen Centra Plaza

Bij Centra Plaza Fitness zorgen we dat iedereen toegang heeft tot een gezonde, fitte en sportieve leefstijl. Om hiervoor te zorgen bieden we op een persoonlijke en laagdrempelige manier sportlessen en fitness aan. Zo haal jij het maximale uit je work-out! Ook sporten bij Centra Plaza Fitness?

Aandacht & maatwerk

We zorgen ervoor dat jij het optimale uit je work-out haalt. We starten daarom altijd met een gratis intake en uitgebreide fittest en stellen zo jouw persoonlijke trainingsschema op!

Samenwerken

Je sport niet alleen, wij werken samen met jou aan jouw doel! Al vanaf de eerste intake staan er veel specialisten voor je klaar, zoals een fitness instructeur personal traininer en leefstijlcoach.

Ontspannen

Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk! Je kunt bij ons daarom ook een massage krijgen of meedoen aan een actieve ontspanningsgroepsles, zoals yoga of pilates.

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

Abonnement