Over ons

Centra Plaza gelooft dat iedereen kan bewegen! We willen zorgen dat iedereen toegang heeft tot een gezonde, fitte en sportieve leefstijl. Om hiervoor te zorgen bieden wij op een persoonlijke en laagdrempelige manier sportlessen en fitness aan. Zo kun jij het maximale uit je work-out halen.

Iedereen is welkom!

Het maakt niet uit wat voor sporter je bent, bij Centra Plaza Fitness train je op jouw niveau. Of je nu een gezelligheidssporter, topsporter, buitensporter, krachtsporter of solo-sporter bent, we passen ons aan naar jouw niveau. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Personal training voor iedereen

We vinden het belangrijk dat jij je gezien en gehoord voelt. Daarom staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel bij ons. Wil je 1-op-1 een gesprek met een fitnessinstructeur? Geen probleem! Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, wij zijn er om je te helpen. Zo starten we altijd met een intake en een fittest. Op basis hiervan stellen we jouw persoonlijke trainingsschema op, waardoor bewegen wel heel makkelijk wordt!

Samen werken aan jouw doel

Bij Centra Plaza Fitness sport je niet alleen. Er staan verschillende specialisten voor je klaar om je te ondersteunen, zoals fitnessinstructeurs, personal trainers en fysiotherapeuten: je kan bij iedereen terecht. Ze begeleiden, adviseren en ondersteunen je, zodat jij je doel behaalt!

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Fitness 1e verdieping

Plaats 9A, 8224 AB Lelystad

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

ContactOver ons