Lessen en programma's

Bekijk onze lessen

We vinden het belangrijk dat iedereen kan werken aan een gezonde, fitte en sportieve leefstijl. Daarom zijn onze lessen geschikt voor alle niveaus en leeftijden. We bieden fitness, groepslessen, personal training en leefstijl coaching aan. Ontdek wat bij jou past!

Fitness groepslessen personal training leefstijl

Fitness

Wil je lekker sporten en aan je kracht en conditie werken? Kies dan voor fitness! Hiermee kun je sporten op het tijdstip dat jou uitkomt en werk je volgens jouw persoonlijk trainingsschema. Natuurlijk staan onze fitnessinstructeurs altijd voor je klaar om je te helpen!

Fitness groepslessen personal training leefstijl

Groepslessen

Hou je niet van alleen sporten, maar doe je dit liever in groepsverband? Volg eens een groepsles! Van spinning tot circuit training en van yoga tot club power: er is altijd wel een les die bij jou past. Haal het maximale uit jezelf met onze ervaren instructeurs!

Fitness groepslessen personal training leefstijl

Personal training

Wil je graag werken aan een specifiek doel, maar weet je niet hoe? Werk samen met een personal trainer. Eén van onze instructeurs stelt samen met jou je persoonlijke trainingsschema op en stimuleert je om je doelen te behalen.

Fitness groepslessen personal training leefstijl

Leefstijlcoaching

Sinds corona zien we hoe belangrijk de manier waarop je leeft is. Hoe beter je je bewust bent van je leefstijl, hoe beter je je voelt. Centra Plaza weet ook hoe belangrijk een gezonde en vitale leefstijl voor een persoon is. Wij willen je daarom helpen.

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

Lessen/programma’s