Massages

Bij Centra Plaza Fitness weten we dat het allemaal draait om balans: naast inspannen, moet je je ook kunnen ontspannen. Daarom bieden wij  sportmassages en drukpunt stoelmassages aan die je spieren stimuleren en zo je lichaam in balans brengen.

Sportmassage

Tijdens het sporten leveren je spieren een grote inspanning. Na het sporten is het belangrijk om je spieren te laten herstellen. Een sportmassage helpt je hierbij. We stimuleren de doorbloeding van je spieren, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Zo verbeteren we het herstel van je spieren en je lichaam.

De voordelen van een sportmassage:

  • Betere doorbloeding van je spieren
  • Snellere afvoer van afvalstoffen
  • Verbetering van je herstelproces

Hoe werkt een sportmassage?

Tijdens een sportmassage lig je op een ligbank terwijl de masseur je spieren stevig masseert. Dit kan soms niet prettig aanvoelen, maar het helpt om bijvoorbeeld je bindweefsel los te maken of om knopen uit je spieren te halen. Natuurlijk houdt de sportmasseur altijd in de gaten of de massage niet té intens wordt.

Je hoeft niet per se een sporter te zijn om een sportmassage te ondergaan. Je kunt deze massage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject, als je een tijdje niet hebt gesport of om blessures te voorkomen. Voordat de massage begint bespreekt de sportmasseur met jou waar je op dat moment behoefte aan hebt en waar de focus van de massage op moet liggen.

Boek jouw sportmassage bij Centra Plaza Fitness

Massages
Massages

Drukpunt stoelmassage

Een stoelmassage kun je zien als een soort onderhoudsprogramma voor je lichaam. Het is een preventieve vorm van massage die is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage. Tijdens deze massage bevorderen we je bloedsomloop, laten we je energiebanen beter stromen en brengen we zo je lichaam in balans. Hierdoor voel je je ontspannen en verfrist!

De voordelen van een drukpunt stoelmassage:

  • Verbeteren van de bloedsomloop
  • Verminderen van stress
  • Verlicht klachten door verkeerde (werk)houding

Hoe werkt een drukpunt stoelmassage?

Tijdens een drukpunt stoelmassage leun je voorover op een speciale stoel en hou je je kleding aan. De focus van de massage ligt op je hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Met behulp van de duimen, vingers en handpalmen oefent de masseur druk uit op specifieke drukpunten, om zo lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in je lichaam weg te nemen. Zo gaat je energie weer stromen en neemt de hoeveelheid stress in je lichaam af! 

Boek jouw drukpunt stoelmassage bij Centra Plaza Fitness

Benieuwd naar onze sportlessen?

Bij Centra Plaza Fitness vinden we sporten niet alleen belangrijk, maar ook heel leuk! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze groepslessen of fitness. Sport je liever onder begeleiding? Boek dan eens een sessie met een personal trainer. Zo haal jij het maximale uit je workout!

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Fitness 1e verdieping

Plaats 9A, 8224 AB Lelystad

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

Lessen/programma’sMassages