Personal training

Optimaal resultaat behalen en intensieve begeleiding? Sport samen met een personal trainer. Krijg één-op-één begeleiding en alle aandacht van onze coaches. Zo behaal je gemakkelijk je persoonlijke trainingsdoelen.

Sport met aandacht

Trainen met onze personal trainers betekent dat jij alle aandacht krijgt. Jouw training staat in het teken van jouw persoonlijke trainingsdoelen. De personal trainers helpen je om deze doelen te behalen. Wil je afvallen of juist spiermassa opbouwen? Onze trainers zorgen voor een effectieve training waarin jij optimaal kan sporten.

Passende oefeningen

Samen met de personal trainer bepaal je jouw trainingsdoelen en trainingsschema vast. Geen persoon is hetzelfde, daarom worden alle oefeningen specifiek op jou lichaam, doelen en wensen aangepast. Hij kiest de juiste oefeningen voor je uit en begeleidt je bij iedere beweging. Zo laat de personal trainer zien hoe jij het maximale uit een oefening kan halen en weet je zeker dat jouw workout effectief is.

Extra begeleiding

De instructeur stimuleert je om het maximale uit jezelf te halen. Hij zweept je op en is jouw stok achter de deur! Onze personal trainers weten je altijd te motiveren, zodat je blijft sporten. Zo ontwikkel je een vast ritme en gaat het sporten steeds beter!

Personal training
Personal training

Liever gebruikmaken van de fitness of groepslessen?

Sport je liever zonder personal trainer? Kies dan voor fitness! Doe verschillende krachtoefeningen op de apparaten of met de verschillende dumbells, halters of andere voorwerpen, of werk aan je conditie op de cardio-apparaten. 

Liever niet alleen trainen, maar in een groep? Schrijf je dan eens in voor één van onze groepslessen. Kies voor een actieve les, zoals spinning, fitmix of circuit training, of juist voor een ontspannende les, zoals hatha yoga of pilates. Bekijk de mogelijkheden!

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Fitness 1e verdieping

Plaats 9A, 8224 AB Lelystad

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

Lessen/programma’sPersonal training