Leefstijlcoaching

Bij Centra Plaza Fitness willen we er alles aan doen dat jij fysiek en mentaal lekker in je vel zit! Heb jij te maken met gezondheidsproblemen doordat je niet op de juiste manier leeft? Of ben je al bezig met een leefstijlverandering, maar loop je vast en weet niet hoe het verder moet? Schakel dan de hulp in van de gediplomeerde leefstijl- en vitaliteitscoach bij Centra Plaza!

Samen werken aan een nieuwe leefstijl

De leefstijl- en vitaliteitscoach bij Centra Plaza heeft veel kennis over leefstijlfactoren, gedragsverandering en coaching. Coaching is namelijk iets anders dan adviseren of trainen. Onze leefstijl- en vitaliteitscoach begeleidt jou doordat je tijdens gesprekken zélf tot nieuwe inzichten komt. Hierdoor sta je zelf achter de nieuwe veranderingen en weet je zeker dat deze in jouw leven passen. Zo hou je je nieuwe leefstijl gemakkelijk vol!

Abonnementen:

Kies het abonnement dat bij jou past. Alle abonnementen zijn inclusief coaching, onbeperkt sporten en extra informatiemateriaal. Wil je liever losse gesprekken met een coach? Dat kan! Boek een losse afspraak, zo lang als je nodig hebt.

 

10-weken leefstijlprogramma

€55,- / 3 keer

Elke week coaching en personal training. Onbeperkt sporten, incl. basisinformatie leefstijl en gezondheidsapp.

12-maanden vitaliteitsprogramma

€39,95 / per maand

Vaste wekelijkse groepsles, incl. educatiemateriaal en coaching.
Onbeperkt sporten.

Losse coachsessies

€65,- / per keer, excl. intake

Alleen coachgesprekken.
Zo lang als je nodig hebt.

Werkwijze

Een leefstijl- of vitaliteitsprogramma bij Centra Plaza Fitness begint altijd met een intakegesprek. Hierin vertel je wat jouw vraag is en bekijken wij hoe we je jou het beste kunnen helpen. Aan het einde van het gesprek bepaal jij of je verder wilt of niet. Vervolgens bepalen we samen hoe vaak je langskomt, waar we het over hebben en of het je lukt om je doelen te behalen. Kies zelf of je wilt focussen op je leefstijl, vitaliteit of dat je gaat voor losse coachgesprekken.

10-weken leefstijlprogramma

Tijdens het leefstijlprogramma werken we 10 weken lang aan een gezonde leefstijl die bij jou past. Om dit te bereiken hebben we wekelijks een coachingsgesprek en sport je wekelijks met een personal trainer. Daarnaast kan je de hele week onbeperkt gebruikmaken van de fitnessruimte en groepslessen. Je krijgt toegang tot de gezondheidsapp. Hierin vind je extra tips en basisinformatie om je leefstijl te verbeteren!

De voordelen:

  • Elke week coaching en personal training
  • Onbeperkt sporten
  • Toegang tot de gezondheidsapp

12-maanden vitaliteitsprogramma

Tijdens het vitaliteitsprogramma werken we een jaar lang aan een gezond leven, waarin je bruist van de energie. Om dit te bereiken volg je elke week een groepsles. Tijdens deze les sporten we, maar hebben we het ook over onze vitaliteit: hoe gaat het met je en hoe kunnen we ervoor zorgen dat je nóg lekkerder in je vel zit? Naast de groepsles kan je de hele week onbeperkt gebruikmaken van de fitnessruimte en overige groepslessen. Je ontvangt educatie- en coachingsmateriaal én hebt de mogelijkheid om extra individuele coachsessie aan te kopen.

De voordelen:

  • Vaste wekelijkse groepsles
  • Coachingsgesprekken
  • Onbeperkt sporten

Losse coachsessies

Heb je een vraag aan de leefstijl- en vitaliteitscoach of wil je dat ze gewoon eens met je meedenkt over een onderwerp? Boek dan eens een losse sessie met de coach. Tijdens dit gesprek denkt de coach met je mee en probeert zo samen met jou tot nieuwe inzichten te komen. Vooraf aan dit gesprek is een intake verplicht, zodat jullie tijdens de sessie direct aan de slag kunnen. De losse coachsessies kun je zo vaak als je wilt bijboeken.

De voordelen:

  • Bepaal zelf hoeveel gesprekken je hebt
  • Extra verdieping en informatie
  • Specifiek op jouw situatie gericht
Leefstijl en vitaliteit

0Wat is leefstijl?

Een gezonde leefstijl lijkt altijd een groot en zwaar begrip, maar het betekent eigenlijk dat je op een gezonde manier leeft. Als we kijken naar de vitaliteits- en leefstijlpiramide, omvat het begrip ‘leefstijl’ de bovenste drie lagen. Het lijkt simpel om gezond te eten, voldoende te bewegen en regelmatig te rusten, maar toch ervaren we vaak dat dit moeilijker is dan het lijkt. Dit komt door de gedragspatronen en overtuigingen die we hebben. Verschillende factoren hebben zorgen voor een ongezonde leefstijl, zoals stress, verslaving, slechte voeding of weinig bewegen. Het is belangrijk om je hier bewust van te worden en om er inzicht in te krijgen.

De leefstijlcoach helpt je te kijken welke factoren invloed hebben op jou leefstijl en waar je veranderingen aan kunt brengen om deze te verbeteren. Samen komen jullie tot nieuwe inzichten en verbanden, zodat je werkt aan een gezonde manier van leven!

Wat is vitaliteit?

Soms is het niet voldoende om alleen te werken aan de factoren voeding, beweging en stress, omdat er nog een onderliggende oorzaak aanwezig is die jouw manier van leven verstoord. Vitaliteit heeft te maken met de onderste drie lagen van de piramide. Wanneer je de juiste mindset hebt door positief te kunnen denken, goede relaties te onderhouden en een zinvol leven hebt, leef je een vitaal leven.  Jouw gedachten, gedrag en overtuigingen kunnen jouw vitaliteit uit balans brengen. Met de vitaliteitscoach ga je aan de slag met patronen doorbreken en balans herstellen. 

De vitaliteitscoach helpt je om nieuwe inzichten te krijgen en weer vitaal en energiek te leven!

 Fitness en groepslessen

Naast leefstijlcoaching biedt Centra Plaza Fitness ook fitnessmogelijkheden en groepslessen aan. Kom eens fitnessen of doe eens mee met een spinning- of yogales. Benieuwd naar alle lessen die Centra Plaza Fitness aanbiedt?

0320-233377

Wat onze klanten van ons vinden:

"Ik ben daar al 12 jaar minstens 2 keer in de week in de sportschool te vinden."

 

— Tineke

"Sinds ik bij Centra Plaza fitness, ga ik met plezier naar de sportschool. Doordat ik train met een personal trainer heb ik altijd een stok achter de deur. Nu ben ik veel fitter en gezonder."

— Jannie

Ik wil lid worden!

Wilt u zich online aanmelden voor Centra Plaza Fitness? Vul ons formulier in.

Leefstijlcoaching